Generieke Tenuate Diethylpropion - Tenuate.nl
278
product-template-default,single,single-product,postid-278,theme-bridge,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Generieke Tenuate Diethylpropion

Vanaf: 52.00

Generieke Tenuate Diethylpropion is een middel dat wordt gebruikt voor de behandeling van matige en ernstige obesitas bij volwassenen en adolescenten van 12 jaar en ouder.

Tabletten Prijs Prijs/Stuk
30 €52.00 €1.73
60 €98.00 €1.63
100 €150.00 €1.5
300 €365.00 €1.22
500 €560.00 €1.12
  • Leveringen vanaf Januari 2019
Wissen
Artikelnummer: Generieke Tenuate Diethylpropion Categorie:
Beschrijving

Generieke Tenuate Diethylpropion is een middel dat wordt gebruikt voor de behandeling van matige en ernstige obesitas bij volwassenen en adolescenten van 12 jaar en ouder. Het middel tegen obesitas wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Artegodan (Duitsland). Dit product voor gewichtsverlies is niet beschikbaar op de Noord-Amerikaanse markt.

Gebruik

Diethylpropion wordt gebruikt in combinatie met een arts-goedgekeurd, minder caloriebeperkend dieet, lichaamsbeweging en gedragsveranderingsprogramma om u te helpen gewicht te verliezen. Het wordt gebruikt bij mensen met een aanzienlijk overgewicht (obesitas) en is niet in staat geweest voldoende gewicht te verliezen met een dieet en lichaamsbeweging alleen. Door af te vallen en af te houden, kunnen de vele gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met obesitas, waaronder hartaandoeningen, diabetes, hoge bloeddruk en een kortere levensduur, worden verminderd.

Bijwerkingen

Duizeligheid, droge mond, slaapproblemen, geïrriteerdheid, misselijkheid, braken, diarree of constipatie kunnen voorkomen. Als deze effecten aanhouden of verergeren, waarschuw dan onmiddellijk uw arts of apotheker.

Vergeet niet dat uw arts dit middel heeft voorgeschreven omdat hij of zij heeft geoordeeld dat het voordeel voor u groter is dan het risico op bijwerkingen. Veel mensen die dit middel gebruiken, hebben geen ernstige bijwerkingen.

Dit middel kan uw bloeddruk verhogen. Controleer uw bloeddruk regelmatig en breng uw arts op de hoogte als de resultaten hoog zijn.

Vertel het uw arts meteen als een van deze onwaarschijnlijk maar ernstige bijwerkingen optreedt: snelle / onregelmatige / bonzende hartslag, mentale / stemmingsveranderingen (bijvoorbeeld opwinding, ongecontroleerde woede, hallucinaties, nervositeit), ongecontroleerde spierbewegingen, verandering in seksuele bekwaamheid / interesse .

Stop met het gebruik van dit middel en zoek onmiddellijk medische hulp als een van deze zeldzame maar zeer ernstige bijwerkingen optreedt: ernstige hoofdpijn, onduidelijke spraak, toevallen, zwakte aan één kant van het lichaam, visusveranderingen (bijv. Wazig zicht).

Dit middel kan in zeldzame gevallen ernstige (soms fatale) long- of hartproblemen veroorzaken (pulmonale hypertensie, problemen met de hartklep). Het risico neemt toe met langer gebruik van dit middel en het gebruik van dit middel samen met andere eetlustremmer drugs / kruidenproducten. Als u een van de volgende onwaarschijnlijk maar zeer ernstige bijwerkingen bemerkt, stop dan met het innemen van dit middel en raadpleeg onmiddellijk uw arts of apotheker: pijn op de borst, moeite met ademhalen met oefenen, verminderd vermogen om te oefenen, flauwvallen, zwelling van de benen / enkels / voeten .

Een zeer ernstige allergische reactie op dit middel is zeldzaam. Zoek echter onmiddellijk medische hulp als u een van de volgende symptomen van een ernstige allergische reactie bemerkt: uitslag, jeuk / zwelling (vooral van het gezicht / tong / keel), ernstige duizeligheid, moeite met ademhalen.

Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten opmerkt die hierboven niet zijn vermeld, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Aanvullende informatie
Aantal Tabletten

30 Tabletten, 60 Tabletten, 100 Tabletten, 300 Tabletten, 500 Tabletten

Generieke Tenuate Diethylpropion

Snel & efficient afvallen

DutchEnglishItalianFrenchGermanSpanishRussian